söndag 20 november 2011

Sviiisch! Så gick det ett år igen.

-Går tiden fortare när man blir äldre? Det frågade sonen häromdagen. Sonen som snart ska fylla 14 år och redan tycker det känns annorlunda nu, mot när han var liten. 

Jag tycker tiden går rasande fort. Det räcker att titta ut i vilda trädgården och se hur den förändrar sig. Ibland hinner man inte riktigt med. Gulgrön försommar som blir illgrön högsommar som går över till färgsprakande höst som sedan ändras till något grått och därefter bli kall och förhoppningsvis vit vinter. Sviiiiiisch så har det gått ett år igen.


Jodå, jag gillar årstiderna. Tycker vi är lyckligt lottade som har våra årstider i det här landet. Jag gillar skiftningarna. Däremot är jag inte så glad i att tiden känns som den springer iväg, fort fort fort.

Men i år är jag faktiskt i fas. Är beredd på ta fram adventsljusstakarna till nästa helg, är redan sugen på att baka lussekatter och glöggen är redan inhandlad.
Vänta nu... vad är det som händer - detta är väl ändå inte riktigt jag???
Blir det så när man blir äldre???Ha nu en riktigt härlig vecka!ps/ Glömde ju berätta: Jag har  t i l l  o c h  m e d  redan inhandlat sådana där små extra glödlampor till adventsljusstakarna, ni vet sådana som alltid är slut när man behöver dem. Det har aldrig hänt tidigare. Dessutom sitter jag just nu och mumsar på några pepparkakor. Var ska detta sluta? /ds

2 kommentarer:

 1. Njae - så där behöver det nog inte bli för att man blir äldre. För min egen del så kom jag inte på att det snart var advent förrän idag.

  Apropå hur fort tiden går så sa min mamma så, att tiden går fortare ju äldre man blir. Och jag tycker nog att det faktiskt verkar gå åt det hållet.

  SvaraRadera
 2. Hihi, ja håll i hatten hur ska det sluta!
  Jag är väl tvärtemot, jag har alltid julen tidigt på gång, mycket för jag har så svårt för trista november. Jag låtsats helt enkelt att det är dags redan i början av den månaden att planera för hela december :)
  Har en 14-åring också och hur fort gick inte det!!
  Ha det fint, kram Marie-Louise

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Om du vill läsa mer

Related Posts with Thumbnails