söndag 17 juni 2012

Ett trevligt sätt att bo på!

Agriturismo. Har ni provat det? Om inte, kan det rekommenderas. Ett väldigt familjärt och prisvärt sätt att bo på. Vi testade det några dagar på Sardinien i veckan.

Om man vill kan man även äta middag där. De serverar gärna det som de själva producerar. Fräscha, färska råvaror. På "vårt" agriturismo produceras Pecorino, en jättegod ost som vi fick till dessert varje kväll tillsammans med färsk frukt. Mmmmmm mumma säger jag bara :)!

Verandan som vi åt vår middag på.

 Middagsvy 1...

...middagsvy 2

 Fåren som fixar den goda osten :)

Tidig morgon på Agriturismo

Å lite härliga blommor längs husväggen


 Härliga stränder och, trots att det inte syns här, många bad

 En del stränder hade vi nästan för oss själva...


Sardinien, en härlig italiensk ö! Man kan inte vara annat än glad :D

Yiiiiiihuii!!!

På våra fyra dagar hann vi med mycket men ändå finns massor kvar att upptäcka, Sardinien är en stor ö. Det lär blir fler resor dit och fler Agriturismo att bo på för det här gav mersmak!

Att tänka på. Om man vill bo på Agriturismo är det praktiskt att ha bil. De flesta ligger lite avsides och det är inte säkert att bussar går ända fram.

3 kommentarer:

 1. Oj - det där såg riktigt trevligt ut. Har varit i Italien, men inte på vare sig Sardinien eller Sicilien. Måste kanske ta oss dit en dag.

  SvaraRadera
 2. Låter härligt sätt att bo. Då vi besökte Sardinien en vecka för titta på nuragher, hyrde vi bil och tog in på småsmå hotell och boenden. Maten var underbar. Agriturismo får det bli nästa gång.

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig resa! Förstår att det blev (minst) ett glädjetjut ;))
  Ha det fortsatt gott!
  Kram Allis

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Om du vill läsa mer

Related Posts with Thumbnails