fredag 6 juli 2012

Är det semester nu?

Det är lite lustigt. Nu när det är semestertider och man vanligtvis har ledigt - har jag valt att jobba. Fem dagar i veckan. Mer än jag jobbar i vanliga fall.


Färgprover jag målat idag. Kulörerna heter 20 april 60 och 2 maj 50Är nu ledig på måndagar och tisdagar, så helgen blir liksom framflyttad på något vis och ibland tänker jag;
-Vilken dag är det nu igen?? 
Ha ha, nej jag tycker inte det är snurrigt. Bara lite ovanligt och jag trivs alldeles förträffligt.
Att få stå i ett stort rum, med ett stooort arbetsbord, ha fönstret öppet så folk kan kika in och snacka lite (om de nu inte väljer att gå in genom dörren ;), lyssna på härlig musik och bara få måla en hel dag...det är en lyx. En lyx som jag gärna gör fem dagar i veckan :)

***

Det blir inte många inlägg under sommaren, för det hinner jag inte och ni som kommer hit och tidigare har läst om vilda trädgården och vårt renoverande på huset, undrar väl vart det tog vägen... Men det kan bli inlägg om detta också, man vet aldrig med mig. :)

Ha en jättego helg och/eller semester om ni har det nu!


3 kommentarer:

 1. Fina nyanser på provbrickorna! Förstår att du trivs nu!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 2. I do not understand a little bit, but what you do, I like
  спасибо)

  SvaraRadera
 3. Om man får ha så roligt på jobbet så är det bra! Jag har oftast roliga arbetsdagar, men har ändå tagit ledigt från ateljen nu ett tag. Behöver fylla på med annat...

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Om du vill läsa mer

Related Posts with Thumbnails