söndag 14 mars 2010

En har blivit två

Ja, bloggar vill säga.
När jag startade den här bloggen för cirka ett halvår sedan tänkte jag nog mest att den skulle handla om Färgtrappan byggnadsvård och vår renovering av huset, inget mer. Men så har det inte blivit och det vet ju ni som brukar titta in. Här kan det ju dimpa ner allt möjligt. Det är ju så roligt att skriva och det finns ju så mycket därute som händer och som man blir inspirerad av!

Så för ett tag sedan bestämde jag att Färgtrappan byggnadsvård skulle få en egen blogg, det är väl inte mer än rätt, för att försöka trycka sig in på den här bloggen verkar ju inte så lätt...

Nu är den klar och du hittar den här


Jag kommer inte att skriva mycket inlägg, det blir mer som en bildblogg, med bilder jag lägger upp vid olika projekt. Där står också lite information om vad jag erbjuder.

Dessutom får du också reda på vad en "färgtrappa" är för något om du inte redan visste det ;)

Den här bloggen heter fortfarande Färgtrappan - bland penslar färg och form och har samma adress.

Den nya har adressen http://www.bnvfargtrappan.blogspot.com/

Så två bloggar med nästan samma namn, men hittar du till den ena så hittar du till den andra också.

Välkommen att kika in.

4 kommentarer:

 1. Jasså det var det du hade på gång : ). Det låter som en bra idé tycker jag, fast lite jobbigt för mig förstås som får en blogg till att läsa! Jag visste inte att man kunde anlita dig, det var ju bra att veta. Och det vore väldigt skoj att gå en kurs i gamla måleritekniker! Hoppas du annonserar på bloggen när du har en kurs på gång.

  SvaraRadera
 2. Ja en eller flera bloggar, det är frågan. Själv så blandar jag hej vilt, inredning, trädgård, hundar och allt möjligt. Kör det som intresserar mig själv. Och så tycker jag att bloggar som blandar är intressantare också. Men en del som besöker kanske blir helt förvirrade och inte besöker mig igen, men det bjuder jag på. (tex de som bloggar om den vita inredningen ramlar in på min blogg och ser en massa färg och mönster...hihihi)

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Hej vännen! Vilken bra idé med bloggarna! Nu har jag lärt mig vad en färgtrappa är - spännande!
  Hoppas du har det gott, är så dålig på att blogga nuförtiden...
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Åh vilken spännande blogg, byggnadsvård..!

  Tack för kommentaren och länken, lycka till i tävlingen. :)

  Kram
  Sanna

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Om du vill läsa mer

Related Posts with Thumbnails