måndag 20 september 2010

Ett år

För ett år sedan stod jag i en garnbutik med famnen full av färgglada nystan och kom på att det skulle nog vara kul att börja blogga.

Varför det hände just där, det vet jag inte, men idéer kan ju poppa upp lite när- och varsomhelst.
Bloggandet kom igång strax efter det och jag trodde det skulle bli tankar om vårt hus, måleri och Färgtrappan byggnadsvård.

Det blev ju lite fler ämnen och det speglar nog rätt väl mig som person, det finns sååå mycket som är kul och som jag blir inspirerad av. Saker som händer runt omkring en och alla ni andra som bloggar om en massa roliga saker. Det är helt omöjligt att bara hålla sig till några få ämnen och jag vill det inte heller.

Så jag kommer att fortsätta att blogga om vårt hus, måleri och byggnadsvård, men också lika mycket om härliga resor som den vi gjorde till Toscana eller små berättelser som den här om Den allergiska stolen.
Allt möjligt kan gömma sig här bland penslar, färg & form :)

Tack alla för det här första året och hoppas ni fortsätter att komma på besök och lämna en hälsning när ni har lust. Jag kommer definitivt att kika in hos er.


Men... hur det gick med stickningen?
Nja, det blev inte riktigt klart...


Jag började ju blogga stället...

Men nu är kylan snart här igen och det skulle allt vara gott med en varm å go halskrage till min besvärliga nacke, så jag får nog försöka få den klar. Man kan ju kanske både sticka å blogga...

Ha en riktig härlig septembervecka!

4 kommentarer:

 1. Grattis på ettårsdagen!
  Besvärlig nacke, skriver du. Vad är det för besvär? Kanske kan jag föreslå någon läkeört som kan lindra besvären men då måste jag veta mer om orsaker och symptom.

  SvaraRadera
 2. Själv har jag bloggat ett tag. Mest används bloggen dock som en dagbok för mig själv. Vad har man gjort med huset, med trädgården eller med den hobby jag håller på med just då. Inte blir det speciellt populistiskt inte.

  SvaraRadera
 3. Grattis ettåringen.
  Lova att ta en bild till bloggen när den påbörjade stickningen är klar ;-)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Om du vill läsa mer

Related Posts with Thumbnails