onsdag 11 november 2009

Men oj då så kul!

Detta var roligt! Här ligger man hemma och nyser och har allmänt tråkigt och så får man en liten utmärkelse - helt plötsligt - och då blir man ju nästan frisk direkt! Eller ja, det hjälper till i allafall :)

Så tack, snälla Linalilla huset på berget för att du tänkte på mig. Här får du en bild från Danmark av mig ;) Vi är också frekventa resenärer till den härliga danska huvudstaden så jag förstår att ni gärna åker dit. Bilden här nedan är dock inte från Köpenhamn utan Roskilde, där vi var för ett tag sedan. Även det en härlig stad.Men utmärkelsen följde också en utmaning att avslöja sju saker om sig själv. Jaha, då tror jag att jag försöker dra ihop det till en mening, så det inte tar så stor plats ;)

Jag är en reslysten, sann djurvän som ständigt påbörjar nya projekt, alltid hittar en anledning till att fira och helst då vara tillsammans med familjen, jag älskar att fika och att gå roliga kurser där man träffar nya intressanta människor.


Nu vill jag skicka vidare utmärkelsen och uppmaningen till följande:


Vår gård-kri´stofer
för dina jättehärliga vardagsbetraktelser i din blogg


Friska dofter
för din bloggs härliga ljusa friska färger


Filuris rum
för din fräscha blogg med fina stickade saker som jag precis har hittatHoppas ni vill ta emot detta!

4 kommentarer:

 1. Hej! Men oj vad roligt, tack så mycket kära du! Självklart antar jag uppmaningen också, måste bara klura lite först =)
  Ha det gott!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Självklart får du länka till min blogg. Det är ju jätteskoj!
  Kul att du hittade min blogg för då hittade jag ju din!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Va kul att du ville anta utmaningen! Kul med ännu en danmarksälskare! =) Och utmärkelsen var du väl värd!!!

  Hoppas att du har kryat på dig nu! Ingen svininfluensa hoppas jag! Vi försökte att vaccinera Lilla E i veckan, men de var lättare sagt än gjort för vaccinet var slut...de blir ett nytt försök nästa vecka!

  Må så gott & ha en trevlig helg!!!
  Kram, Lina

  SvaraRadera
 4. hej! Tack för utmärkelsen! Jag har haft ganska fullt upp med företaget, så jag har interiktigt hunnit med bloggen, fast det är där jag tänker sälja endel av mina saker så jag måste skärpa mig! Nu ska jag ta utmaningen! Ha en trevlig lördagskväll! Kram Filuri/Tone

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Om du vill läsa mer

Related Posts with Thumbnails