onsdag 30 december 2009

Ett nytt år i antågande minsann!

Jaha, så är det då dags igen. Ett nytt fräscht år i antågande!
Åren bara springer iväg. Fortare och fortare går det, eller ja, det gör de väl egentligen inte, men man upplever det ju så av någon anledning.

För mig har en del av året 2009 inneburit starten av den här bloggen och att det skulle vara så roligt hade jag aldrig förväntat mig. Det känns redan som om jag har fått flera vänner därute, ett riktigt stort TACK för det!

Jag hoppas ni alla haft ett fint år och att 2010 om möjligt blir ännu bättre!Ha nu en riktigt trevlig nyårsafton, så hörs vi på det nya året!
NyårsMaja

5 kommentarer:

 1. Hej NyårsMaja! Ja, visst är bloggvärlden fantastisk! Känner precis som du =) Det är som sagt var bara synd att vårt land är så avlångt som det är, men OM du har vägarna förbi så är du hjärtligt välkommen in på en kopp kaffe eller så! Kul att du tycker det ser mysigt ut vid köksbordet mitt, vet du "duken" är en gammal kökslinnehandduk som min mormor broderat på. Nu var det någon som spillde grillolja på den idag så få se om den blir sig lik igen, men that's life!
  Ha ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det roligt att blogga! Jag trodde inte heller att det kunde vara så pass skoj som det faktiskt är!
  Önskar dig ett verkligt Gott Nytt År!!

  SvaraRadera
 3. Gott nytt år till dig ochkså! Hoppas gå läsa mycket mer om er och ert hus under året! //Sophie

  SvaraRadera
 4. Tack för intressant läsning och bilder i ert projekt. Vi står i startgroparna för ett liknande "galet" projekt. Farfarsstuga ska inte bli permanentboende, men det finns massor att göra ändå.
  Önskar dig ett gott 2010

  SvaraRadera
 5. Hejsan, hoppas nyår var fint! Själv har jag blivit dunderförkyld.

  kram
  Emma

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Om du vill läsa mer

Related Posts with Thumbnails