tisdag 29 december 2009

Mellandagar eller dagar mittemellan

Nu har vi firat jul. En vit jul för en gångs skull, det var härligt!Några nya bekantskaper i jul blev det... den här lilla damen bor hos min syster och svåger.

Nu är det mellandagar och då försöker jag ta ledigt från jobb om jag kan. Bara vara ledig innan vår mest hektiska arbetsperiod startar i januari och pågår ett par månader framåt.

Mellandagar för mig är alltså lika med att vara ledig och ta det lugnt. Att springa på rea är inte min grej.

Mellandagar... lustigt ord. ;)Jag kan förstås tänka mig att gå ut till min målarbod ett tag och måla lite....det är ju avkoppling!


Jag kan också fundera hur jag ska måla timmerväggen , som vi frilade förra året när vi gjorde om dotterns rum. Det är också avkoppling!


Men... allra mest ska jag umgås med min nyblivne 12-åring, spela det nya wii-spelet han fick i julklapp, gå på bio för det var längesedan vi gjorde.
Idag ska vi till frisören och bli snygga i håret till nyår. Det behövs!
Hej så länge!

6 kommentarer:

 1. Hej!

  Ja, tänk att vi fick en vit jul även om det just nu är mest is :)

  Låter härligt med långledigt - i morgon skall jag också vara ledig och ett par dagar framöver - så skönt!

  Ha ett riktigt gott slut och härligt nytt år!!

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar tillflyckts ort,jag bara längtar till en egen ateljé

  SvaraRadera
 3. Hej vännen! Så vacker den är timmerväggen...Ibland får jag lust att ta fram timmerväggen som måste finnas under allt annat i väggarna i hallen. Tycker det är så fint, åtminstone hos andra...nåja, vi får se hur det blir, en sak i taget. Här har vi också en tolvåring, mest framför datorn men nu är det bra för snön inbjuder ju åtminstone till lite mer uteaktivitet.
  Ha en fortsatt bra vecka!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Det här är faktiskt första året som jag fullständigt skiter i mellandagsrean. Det sved till lite när jag såg att det var halva priset på julpynt på en affär...även på prismor!!...och ja, jag ville ju ha dem, men det är fyra mil enkel resa till stan och jag sket i det. Kommer säker att ångra mig till sommaren...

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 5. Hej!
  God fortsättning!

  Ja, oh va mysigt med en VIT jul!!! Vi har åkt snowracer, kälke och pulka...de var SÅ skoj!!! Jag saknar verkligen de vintrar vi hade när jag var liten...

  Jag jobbar lite till och från, idag har jag jobbat och även imorn. Sen blir de lite ledigt. Nästa vecka blir de lite ledigt också. De är skönt att bara vara och ladda batterierna...

  Må så gott & GOTT NYTT ÅR!!!
  Kram,Lina

  SvaraRadera
 6. Hej o tack för påhälsning inne hos mig! Anledningen till att vi bor i Singapore (förutom att vi vill det) är att makens företag ville expandera i Asien och vi ville flytta:).
  Vilken dag som helst nu ska jag publicera 2 intervjuer med tidningar jag gjort om vårt val att flytta utomlands, så håll utkik för mer detaljerat förklaring, hihi.

  Kram Gunilla i Singapore

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Om du vill läsa mer

Related Posts with Thumbnails