lördag 1 januari 2011

Det nya året kom med stormsteg

Med stormiga steg, bokstavligen, anlände 2011. Vi firade nyår med goda vänner i Göteborg och där flög raketerna på tvären vid tolvslaget.

Där stod vi ute i snålblåsten tillsammans med många andra som letat sig ut för att fira in det nya året med vinande raketer och skål i champagneglas.

Det är alltid lika roligt tycker jag att fundera över vad det nya året innebär; "ska vi äntligen bli klara med sonens två små rum och  kommer jag att måla en eller kanske tre dörrar i år, blir det att jag använder mitt träningskort oftare (läs överhuvudtaget) och flyttar det möjligtvis in ett nytt husdjur till familjen... blir det ett grönsaksland den här våren och kommer båten i sjön denna sommar tro????
Ja massa frågor och vips så har vi svaret för så fort går ju ett år. Det var ju alldeles nyss jag satt här och skrev om 2010 som precis hade tågat in.


Tänk, snart är det sommar och fullt med båtar här, kanske vår båt också om vi har tur ;)

Att blogga kommer jag att göra även under detta nya år och jag hoppas ni fortsätter att komma hit, läsa och kommentera om ni har lust.

Nu ska jag fortsätta ta det lugnt denna första dag 2011 och imorgon... ja imorgon blir det kanske ett träningspass, eller jag kanske ska måla något...eller....äsch, jag får se imorgon vad jag har lust med - är ju ledig en dag till!

1 kommentar:

  1. Gott Nytt År. Även här har vi många funderingar. Det finns en hel del vi skulle vilja göra, men det gäller att pengarna räcker. Alltså räkna lite!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Om du vill läsa mer

Related Posts with Thumbnails