onsdag 26 januari 2011

Ett ögonblick av ljus

De sista eftermiddagsstrålarna av januarisolen som lyckades leta sig in och en mobilkamera.
Kunde inte låta bli, det skedde på ett ögonblick. En bild här en bild där, på väggen med ljusspelet. Skynda, ingen tid att förlora... och strax därpå var ljuset borta. De sista strålarna försvann bakom trädtopparna.


Väggen är vår samlingplats för diverse minnen. Här hänger den handmålade månen från Mexico, väggkrukan från Portugal, bonaden och bilarna från Colombia, fotografiet från Österlen.


Bilarna från Colombia är inte riktigt sant, egentligen var det bilen. Den lilla bilen, som är en exakt miniatyrkopia av den stora, kommer från ett loppis i Göteborg, där stod den alldeles ensam och väntade. På mig! :)
Fotografiet i tavlan är tagen på det vackra Österlen och där är skrivet dessa kinesiska tänkvärda ord som jag tycker om: "När man har haft riktigt bråttom får man vänta på sin själ" 


Idag bryr jag mig inte om att bilderna blev oskarpa och lite på trekvart. Idag ville jag bara visa:

6 kommentarer:

 1. Vilka helt underbara ting du hittat på dina resor, jättevackra! Det blir väldigt ombonat och personligt att inreda sitt hem med sådant, gillar det skarpt. Jag har tyvärr inte så mycket saker från resor, hamnar mest på restauranger då jag är bortrest, haha. Måste försöka vända den där trenden...

  Kraaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 2. Så fint du fångar tillfället!

  SvaraRadera
 3. Underbart fint ljus. Man måste bara kasta fram en kamera, enig!

  Kram
  Emma

  SvaraRadera
 4. Fint, det gäller att ta tllvara på de gyllene tillfällena. Dagens små under. Carpe diem!

  SvaraRadera
 5. Men så vackert. Solen strålar är det bästa jag vet. :-)

  SvaraRadera
 6. Ljuset är viktigt, jätteviktigt. I dag var här också sol, så skönt! Allt blir helt annorlunda, fast min förkylning blev tyvärr inte annorlunda.. ha en skön helg/Sophia

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Om du vill läsa mer

Related Posts with Thumbnails