måndag 11 januari 2010

Jag längtar så mycket!!!

Idag har jobbet satt igång efter helgerna med dunder och brak. Nu är det full fart ett par månader framöver, innan jag kan gå ner i varv och ägna mig mer åt måleriet igen.

Så är det vid den här tiden varje år på mitt jobb och det där med skidresa tillsammans med familjen är inte alltid så lätt att få till.
Just i år är jag ju extra sugen på att åka...ner till min dotter i de franska alperna förstås! Åh jag längtar sååå efter henne!!!
Men hon har det bra därnere och det hjälper ju till när mamman blir helt tokig av längtan ibland. Att veta att hon trivs gör att det känns mycket lättare och jag kan glädjas åt allt hon får vara med om istället.

Bjuder idag på lite bilder som hon tagit och skickat till oss.

Nu ska snart min skidälskande make åka ner och hälsa på. Han kan inte hålla sig hemma längre och för honom är skidåkningen en stor passion.
Sedan har dottern efterlyst mer havregryn till morgon-gröten, för det är inte så lätt att få tag på därnere. Hårdvaluta! Han får nog ta med sig 3 kg. Minst!
Men sedan...till påsk, då ska jag och sonen också åka ner och hälsa på. Ja, då ska vi åka alla tre och hälsa på vår fjärde familjemedlem och ha det mysigt!
Ni får ha en härlig vecka!


4 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder. Tack för att du delar med dig!

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara bilder! Jag längtar också efter skidåkning men det blir inget i år - tyvärr. Varken tid eller pengar räcker till...

  Förstår att du längtar efter dottern - vet inte hur jag skall klara mej när mina ger sej iväg och skall testa sina vingar :) Men va skönt att allting verkar bra och vilket äventyr hon är ute på!

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Låter inte så dumt med en alptur. Tror det tar några år innan det sker för oss, våra kids är ju så små, så livet är lite satt på paus.

  Ha en fin dag,
  Emma

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Härliga bilder du visar! Förstår att du längtar! Men va härligt att ha en resa att se framemot du! =)

  Vi längtar till våt vecka på Teneriffa som hägrar i mars! Lite sol och värme ska inte bli helt fel!

  Ja, de är många fördelar med ett litet hus! =) Jag är ingen städfantast heller, så då räcker de med 75 kvm + 44 i källarn att röja! Men vi längtar efter en större hall och ett nytt kök!

  Semla, ja de är gott! Vi ska äta våra första på fredag har vi bestämt! Mums!

  Må så gott & ha en fortsatt bra vecka! Kram, Lina

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Om du vill läsa mer

Related Posts with Thumbnails